St Clement Danes School, Chorleywood – Technology & Library Refurbishment

St Clement Danes School, Chorleywood – Technology & Library Refurbishment
previous arrow
next arrow
Slider

Continuing a fantastic relationship with St Clement Danes School and Neville Construction, our third completed project consists of the remodel and refurbishment of the former Art and Technology spaces at the centre of the school (which were relocated to the Phase 1 element of the works.)

The layout increases the size of the Food Technology rooms to a compliant size, relocates the LRC to a more prominent location, and reconfigures a series of rooms to create a new Science Lab and IT resource space. General circulation is greatly improved with a wide corridor accessing toilets and lockers. All areas are finished in the same pallete of materials as earlier phases to extend the quality of teaching and learning through the school.

The phased handover of spaces is due to be completed for the October half term.